Sposób przygotowania:
Pieczeń z pieczarkami
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju i przestudzić. Mięso mielone przełożyć do miski.
Dodać jajka, cebulę, pietruszkę, szczypiorek, odsączoną z mleka bułkę i bułkę tartą. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i vegetą. Masę dokładnie wymieszać. Keksówkę 30/10 napełnić połową masy ułożyć pieczarki ( dodałam też marchewkę która była w słoiczku z pieczarkami) przykryć resztą masy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny.
Dodać jajka, cebulę, pietruszkę, szczypiorek, odsączoną z mleka bułkę i bułkę tartą. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i vegetą. Masę dokładnie wymieszać. Keksówkę 30/10 napełnić połową masy ułożyć pieczarki ( dodałam też marchewkę która była w słoiczku z pieczarkami) przykryć resztą masy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny.
Magdalena88
niezły kąsek