Sposób przygotowania:
Pieczone jabłka z rodzynkami i czekoladą
1. Jabłka myjemy, dokładnie osuszamy i wydrążamy środek uważając, żeby nie przedziurawić jabłek. Jabłka napełniamy rodzynkami.
2. Formę do pieczenia smarujemy masłem, układamy jabłka i pieczemy do miękkości w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.
3. Gdy jabłka będą miękkie na każde kładziemy kostkę czekolady i wkładamy do piekarnika na kilka chwil, żeby czekolada się roztopiła. Podajemy.
2. Formę do pieczenia smarujemy masłem, układamy jabłka i pieczemy do miękkości w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.
3. Gdy jabłka będą miękkie na każde kładziemy kostkę czekolady i wkładamy do piekarnika na kilka chwil, żeby czekolada się roztopiła. Podajemy.
SylaUla
Babeczka35
To super:)