Galeo

Galeo

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 94]

Pieczone zrazy z ogórkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Sznycle rozbić, posmarować z jednej strony musztardą.

Pieczone zrazy z ogórkiem

Składniki:

Pieczone zrazy z ogórkiem

 

  • Danie dla 4 osób:
  • 4 sznycle cielęce,
  • 4 małe ogórki konserwowe,
  • 4 oliwki,
  • sól,
  • olej,
  • produkty Galeo:
  • pieprz czarny mielony,
  • 4 łyżeczki musztardy stołowej.

Sposób przygotowania:

Pieczone zrazy z ogórkiem
Na musztardzie ułożyć ogórek wraz z oliwką. Mięso zwinąć, spiąć wykałaczką, posmarować olejem oraz oprószyć pieprzem i solą. Piec na grillu 10-15 min. często obracając lub w piekarniku w temp. 200 st. C.Przepis pochodzi ze strony www.galeo.pl

Tagi:

ogórki