Sposób przygotowania:
Pierzyniaste pomidorki .
Pomidory myjemy , i kroimy w plasterki .
Ser (bloczek) kroimy na 2 równe części ,które rozpoczynamy ścierać na tarce o dużych bądź średnich oczkach.Wcześniej przygotowane pomidorki układamy płaszczyznami , przeplatając je startym serem oraz majonezem .Na ostatniej płaszczyźnie układamy również pomidory jednak dodajemy 3ząbki zgniecionego czosnku oraz dekorujemy je bardzo dużym kleksem majonezu oraz obficie posypujemy serem . Na koniec doprawiamy solą i pieprzem do smaku .
Ser (bloczek) kroimy na 2 równe części ,które rozpoczynamy ścierać na tarce o dużych bądź średnich oczkach.Wcześniej przygotowane pomidorki układamy płaszczyznami , przeplatając je startym serem oraz majonezem .Na ostatniej płaszczyźnie układamy również pomidory jednak dodajemy 3ząbki zgniecionego czosnku oraz dekorujemy je bardzo dużym kleksem majonezu oraz obficie posypujemy serem . Na koniec doprawiamy solą i pieprzem do smaku .