Sposób przygotowania:
Pinacolada babeczki
Rozgrzej piekarnik do 180 C. Ubij maslo i cukre puder w misce, aż masa będzie jasna i puszysta. Wmieszaj jajka, jedeno po drugim, dodając nieco mąki z każdym. Przesiać reszte mąki, wmieszując ją delikatnie, następnie dodać wiórki kokosowe i dodac 5 lyzek z soku ananasowego. Pokroić plastry ananasa na 4 . Wyłozyc Łyżkę ciasta do foremki , następnie dodać plaster ananasa i pokryć resztyą mieszaniny, a następnie piec w piekarniku przez około 20 min. Pozostawić do ostygnięcia. Na lukier, Energicznie bić masło z cukrem pudrem i sokiem z limonki / cytryny, aż masa będzie gładka i jędrna. Udekorowac babeczki za pomocą szpatułki lub noża palety. Lekko podprazyć wiórki kokosowe rzucając je na suchą patelnie, na średnim ogniu do złotego koloru, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Posypać wierzch babeczki kokosem i schłodzić przez co najmniej godzinę.