Sposób przygotowania:
Pity z farszem meksykańskim
Cebulę pokroić drobno, wrzucić na rozgrzany tłuszcz i zeszklić.
Zmieloną szynkę wieprzową dodać do cebuli i podsmażyć około 10-15 minut.
Kukurydzę i fasolę osączyć i dodać do smażącego się mięsa, a po 5 minutach wlać sosy i doprawić. Podsmażyć jeszcze około 10 minut, żeby sos się zredukował.
Chlebki obsmażyć na patelni, przekroić i napełnić farszem, smacznego :)
Zmieloną szynkę wieprzową dodać do cebuli i podsmażyć około 10-15 minut.
Kukurydzę i fasolę osączyć i dodać do smażącego się mięsa, a po 5 minutach wlać sosy i doprawić. Podsmażyć jeszcze około 10 minut, żeby sos się zredukował.
Chlebki obsmażyć na patelni, przekroić i napełnić farszem, smacznego :)