Sposób przygotowania:
Płatki ryżowe na mleku
Do szerokiego rondelka wlałam 3 łyżki wody i nastawiłam na gaz.Gdy woda zaczęła wrzeć, powoli dolałam dwie szklanki krowiego mleka oraz dosypałam dwie łyżeczki cukru waniliowego.Zamieszałam.Gdy mleko zaczęło się unosić to wsypałam jedną szklankę płatków ryżowych i zaczęłam mieszać do czasu aż płatki troszkę "wchłonęły"mleko. Podawałam w przelanej wcześniej zimną wodą miseczką.Jemy na gorąco.Dodatkowo można polać sobie jogurtem.
artus2692
magdafer
i tutaj sie z Toba nie zgodze,u mnie w domu od zawsze gdy robimy budyn przed wlaniem go do naczynia zawsze owe naczynie przelewamy zimna woda i nigdy nam nie pękło
artus2692
artus2692
PUSTA dziewczynko opisz mi czekam!!!!! Pół dnia myslisz co mi z sensem bo zawsze bez sensu wg mnie piszesz odpisać?? Czekam!! i Pzdr:)
magdafer
zastanow sie w koncu kim jestes,bo raz piszesz jako kobieta a raz jako facet,to tak na marginesie:)
lucy124