iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Podpłomyki z pasztetem i ketchupem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pycha można podawac z ketchupem,musztarda ,dipami

Podpłomyki z pasztetem i ketchupem

Składniki:

Podpłomyki z pasztetem i ketchupem

 

  • 2 szklanki mąki,
  • woda,
  • sól,
  • pasztet Drop ,
  • ketchup

Sposób przygotowania:

Podpłomyki z pasztetem i ketchupem
Robimy ciasto z maki i wody -masa ma byc jak gesta smietana .Ciasto musi byc gładkie i jednolite. Na blache dajemy papier do pieczenia ,cisto nakładamy łyżką w kształcie kółek .Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni pieczemy 15min. Ostudzone podpłomyki smarujemy pasztetem i polewamy ketchupem .

Tagi:

pasztet