carmen1051

carmen1051

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 115]

Pomidory na gorąco

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Smaczne i proste danie. Smacznego

Pomidory na gorąco

Składniki:

Pomidory na gorąco

 

Sposób przygotowania:

Pomidory na gorąco
Pomidory oczyścić, umyć i odciąć górną część pomidorów, delikatnie wydrążyć miąższ z środka. Wydrążone części odłożyć. Odcięte części pomidora pokroić w kostkę, cebulę również. Podsmażyć cebulę z mięsem, na koniec dokładamy odłożony miąższ z pomidorów.Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Przygotowany farsz wkładamy do wydrążonych pomidorów. Zapiekamy 10-15 minut w temperaturze 200c.

Tagi:

mięso