Sposób przygotowania:
Poncz Hawajskie DelicjeWłóż ananasa do misy ponczowej i polej sherry. Zostaw na 2 godziny. Zaparz mocną herbatę „Hawajskie Delicje” „Czas na Herbatę” oddziel fusy. Do misy ponczowej dodaj herbatę i cukier, czerwone wino, rum oraz sok z cytryny. Całość dokładnie wymieszaj, aby cukier dokładnie się rozpuścił. Rozłóż na wierzchu kawałki ananasa i dodaj lodu.
Poncz „Hawajskie Delicje” może być inspiracją do zorganizowania hawajskiej imprezy. Wystarczy zaopatrzyć się w kilka hawajskich gadżetów, takich jak parasolki do drinków i hawajskie naszyjniki z kolorowych, wyciętych z materiału lub bibuły kwiatów. Możesz także poprosić gości o odpowiednie stroje np. hawajskie koszule w kwiatki i klapki. Taka letnia hawajska impreza na pewno pozostanie na długo w pamięci wszystkich przyjaciół i gości.