Sposób przygotowania:
Proste, pyszne deserki
Różne kolory galaretek przygotować według opisu na opakowaniu.
Przygotować szklanki, do kilku szklanek włożyć opłukane oczyszczone ze szypułek i pokrojone na połówki truskawki a do kolejnych odsączony z soku i pokrojony w kawałki ananas.
Następnie do szklanek rozlać galaretki i ułożyć pod skosem podkładając czymś szklankę.
Zostawić do stężenia.
Gdy galaretki już gotowe dodać inny kolor r przygotowanej galaretki i ponownie odłożyć do zastygnięcia.
Udekorować ubitą na sztywno śmietaną oraz gałką lodu czekoladowego.
Przygotować szklanki, do kilku szklanek włożyć opłukane oczyszczone ze szypułek i pokrojone na połówki truskawki a do kolejnych odsączony z soku i pokrojony w kawałki ananas.
Następnie do szklanek rozlać galaretki i ułożyć pod skosem podkładając czymś szklankę.
Zostawić do stężenia.
Gdy galaretki już gotowe dodać inny kolor r przygotowanej galaretki i ponownie odłożyć do zastygnięcia.
Udekorować ubitą na sztywno śmietaną oraz gałką lodu czekoladowego.
gusia1000