Sposób przygotowania:
Deser z galaretką, owocami i bitą śmietanką
Galaretki rozpuścić we wrzątku i odstawić do schłodzenia. Owoce przebrać i umyć, osuszyć, biszkopty pokroić na małe kawałki.
Na dno ułożyć kilka malin borówek i winogron, kawałek ciastka biszkopta. Zalać tężejącą galaretką i włożyć do lodówki.
Śmietankę śnieżkę ubić z mlekiem na sztywną masę i udekorować na wierzchu w każdej szklance. Udekorować malinami, można jeszcze schłodzić.
Na dno ułożyć kilka malin borówek i winogron, kawałek ciastka biszkopta. Zalać tężejącą galaretką i włożyć do lodówki.
Śmietankę śnieżkę ubić z mlekiem na sztywną masę i udekorować na wierzchu w każdej szklance. Udekorować malinami, można jeszcze schłodzić.