Sposób przygotowania:
prosty ale pyszny deser
herbatniki kruszymy na drobno. Mieszamy je z wiórkami kokosowymi oraz z rodzynkami. Gotującą wodą zalewamy galaretkę cytrynową dokładnie mieszając aż się całkowicie rozpuści. Galaretkę dodajemy do naszych pokruszonych herbatników, wiórków kokosowych oraz rodzynków. Mieszamy dokładnie. I zalewamy głębokie pucharki dzieląc na 4. Odstawiamy do lodówki do zastygnięcia. Kisiel gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Dodajemy do niego galaretkę agrestową w proszku. Mieszamy aż się rozpuści dokładnie. Po czym dodajemy 3 łyżki margaryny do gorącej masy i mieszamy. Banana obieramy ze skórki i kroimy w krążki. Na zastygniętą galaretką wykładamy krążki banana.. I na krążki wykładamy ostygnięty kisiel, odstawiamy na kilka godzin do lodówki