Sposób przygotowania:
Przekąska na cieście francuskim
Ciasto francuskie kroimy na równe kwadraty troszkę większe od powierzchni plastra salami. Każdy kawałek ciasta smarujemy najpierw ketchupem a następnie posypujemy przyprawą do pizzy. Cebule obieramy i kroimy w piórka. Na każdy kawałek ciasta kładziemy plaster salami i posypujemy cebulą. Ser żółty ścieramy na tarce i posypujemy nim salami z cebulką. Pieczemy aż ciasto się ładnie zarumieni.
![Przekąska na cieście francuskim Przekąska na cieście francuskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-na-ciescie-francuskim-191245.jpg)
![Przekąska na cieście francuskim Przekąska na cieście francuskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-na-ciescie-francuskim-191246.jpg)
![Przekąska na cieście francuskim Przekąska na cieście francuskim](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-na-ciescie-francuskim-191247.jpg)