Sposób przygotowania:
przekąska warzywna w papierze ryżowym
marchew, dynie i paprykę pokroić w bardzo cienkie słupki
•wymieszać z kiełkami i sezamem,
•z oliwy, octu, sosu sojowego, soli, pieprzu i cukru zrobić sos,
•polać warzywa i wymieszać,
•papier ryżowy moczyć chwilę w ciepłej wodzie,
•górną część złożyć lekko do środka,
•układać na papierze porcje warzyw (tak by częściowo wystawały u góry) i zwijać w pakieciki.
•wymieszać z kiełkami i sezamem,
•z oliwy, octu, sosu sojowego, soli, pieprzu i cukru zrobić sos,
•polać warzywa i wymieszać,
•papier ryżowy moczyć chwilę w ciepłej wodzie,
•górną część złożyć lekko do środka,
•układać na papierze porcje warzyw (tak by częściowo wystawały u góry) i zwijać w pakieciki.