Sposób przygotowania:
Przekąska z banana
Serek mascaropne mieszamy z cukrem pudrem. Banana obieramy ze skórki kroimy na pół. Każdą połówkę wkłądamy do kremu z serka i otaczamy nim. Na talerzyku wysypujemy wiórki kokosowe i obtaczamy z nich banana posmarowanego serkiem. Tak przygotowanego banana kroimy na plasterki ok 1-2 centymetrowe i układamy na talerzu. Z wierzch posypujemy dla kontrastu czekoladową posypką. Można schłodzić 15 minut i zajadać.
![Przekąska z banana Przekąska z banana](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-z-banana-151005.jpg)
![Przekąska z banana Przekąska z banana](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-z-banana-151006.jpg)
![Przekąska z banana Przekąska z banana](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-z-banana-151007.jpg)
![Przekąska z banana Przekąska z banana](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaska-z-banana-151008.jpg)
dariolka195