Sposób przygotowania:
Przekąski na sucharkach.
Jajka gotujemy na twardo,studzimy i obieramy ze skorupek.Można je zblendować,ale w sumie wystarczy rozgnieść dobrze widelcem. W czasie gotowania jajek pokroić w drobną kosteczkę szynkę konserwową. Wymieszać rozgniecione jajka z szynką i szczypiorkiem.Włożyć do nich majonez i doprawić solą do smaku.Wymieszać dobrze i nakładać po łyżeczce na każdy mini sucharek. Układać sucharki z pastą na półmisku i udekorować wg. uznania,np. plasterkami rzodkiewki czy ogórka. Chrupiące sucharki świetnie w tej postaci smakują a goście sięgają po nie na prawdę często.
![Przekąski na sucharkach. Przekąski na sucharkach.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaski-na-sucharkach-195664.jpg)
![Przekąski na sucharkach. Przekąski na sucharkach.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaski-na-sucharkach-195665.jpg)
![Przekąski na sucharkach. Przekąski na sucharkach.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/przekaski-na-sucharkach-195666.jpg)