Sposób przygotowania:
Przekładamy wafel tortowy masą krówkową
Masę krówkową wyciągamy z lodówki na kilka godzin przed przygotowaniem wafla aby nie była zastygnięta. Na desce układamy pierwszy wafel i smarujemy masą, przykrywamy drugim wafel na którym również rozsmarowujemy masę krówkową, przykrywamy trzecim waflem i dokładnie dociskamy - wafla przekrawamy na pół, jedną połówkę smarujemy pozostałością masy i przykrywamy drugą połową wafla, kroimy na mniejsze kawałki i gotowe - można zostawić w lodówce na około kwadrans ale nie jest to koniecznością. Smacznego
elzbieta8960
Konczi ,bardzo lubie wafle a przelozone masa krowkowa sa napewno pyszne...5..:)
Tit
stokrotk339
Konczi
Stokrotko za to u Ciebie w przepisach jest w czym wybierać !!! same smakołyki z najwyższej pułki ... !
Saraaa.31