iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Przystawka obiadowa cukiniowo-ogórkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Dobra przystawka obiadowa.

Przystawka obiadowa cukiniowo-ogórkowa

Składniki:

Przystawka obiadowa cukiniowo-ogórkowa

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Przystawka obiadowa cukiniowo-ogórkowa
Ogórki małosolne kroimy w kosteczkę . Ogórki zielone obieramy z skórki i kroimy także w drobną kosteczkę . Cukinie młodą małą myjemy dokąłdnie suszymy ręcznikiem papierowym ,kroimy w plasterki a potem w kosteczkę .Wszystkie składniki mieszamy ze sobą .Doprawiamy pieprzem białym ,solą i kropimy dobrą oliwą .Mieszamy ponownie .Chłodzimy w lodówce ok 20 min . Na zimno smakuje najlepiej .