Sposób przygotowania:
Przystawka z paluszków Krabowych
Przygotowanie:
Paluszki Krabowe należy pokroić delikatnie w cienkie,równe plasterki.2 owoce awokado umyć,obrać ze skórki,poszatkować,skrapiając sokiem z cytryny.Pomidorki umyć,osuszyć w papierowym ręczniku.Jogurt połączyć z majonezem,wymieszać.Dolać sok z cytryny z curry,wymieszać.Dodać posiekaną zieleninę.Całość wymieszać i ułożyć dekoracyjnie na talerzach deserowych.
Paluszki Krabowe należy pokroić delikatnie w cienkie,równe plasterki.2 owoce awokado umyć,obrać ze skórki,poszatkować,skrapiając sokiem z cytryny.Pomidorki umyć,osuszyć w papierowym ręczniku.Jogurt połączyć z majonezem,wymieszać.Dolać sok z cytryny z curry,wymieszać.Dodać posiekaną zieleninę.Całość wymieszać i ułożyć dekoracyjnie na talerzach deserowych.