Sposób przygotowania:
Pychotka
1.margaryne make proszkiem i aromniakiem,zółtka,I SMIETANIE,ZAROBIC CIASTO! 2.PODZIELIC NA 2 CZESCI 3.KAZDA CZESC ROZWALKOWAC I WYLOZYC NA DWIE FOREMKI4. BIALKA,UBIC NA PIANE Z CUKREM 5. OBA CIASTA POSMAROWAC POWIDLEM I NALOZYC UBITA PIANE 6 .MOZNA POSYPAC POKROJONYMI ORZECHAMI 7.PIEC W TEMP.200C PRZEZ 30MIN.8.PO UPIECZENIU PRZELOZYC MASA. WYKONANIE DO MASY 1.UGOTOWAC BUDYN,I ODTAWIC DO SCHLODZENIA 2. MARGARYNE UTRZEC 3 DODAWAC STOPNIOWO PO LYZCE I PRZESTUDZONY BUDYN CIAGLE UCIEEAC
misia53
siwa12345
mloda
moli
a wiecej masy budyniowej .... prawdziwa pychotka !!