Sposób przygotowania:
Pyszny deser owocowy
Brzoskwinie razem z syropem ucieramy w blenderze lub za pomocą siekacza dołączonego do wyposażenia niektórych mikserów. Galaretkę brzoskwiniową rozpuszczamy w 1szkl. wody, studzimy i dodajemy do musu brzoskwiniowego. Żelatynę rozpuszczamy w 3łyżkach wody i też dodajemy do musu. Przelewamy go do szklanek, ustawiamy na ukos i wstawiamy do lodówki do stężenia. Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 1szkl. wody, studzimy i ucieramy z mlekiem skondensowanym. Wylewamy na drugą stronę szklanek i znów ustawiamy na ukos. Dodatkowo możemy z brzoskwiń wyciąć kwiatki i powciskać w mus mleczny. Galaretkę agrestową rozpuszczamy w 3/4 szkl. wody i wylewamy na mus mleczny. Na zastygnięte deserki wykładamy owoce, dobrze schładzamy i podajemy jako deser.