Sposób przygotowania:
Rosół Domowy
Gotujesz wode lecz nie doprowadzasz jej do wrzenia. Dodajesz kostki rosołowe. Następnie wrzucasz giry, kawal gnata i lecisz. Po jakimś czasie zbierasz łyżka syf z mięsa. Dodajesz marchewke i pietruszke. Gotujesz ok 1.5h. Na koniec piepsz i sól.
Podawac z makaronem.
Pamietaj! Rosołu się nie zagotowuje lecz tylko podgrzewa.
Podawac z makaronem.
Pamietaj! Rosołu się nie zagotowuje lecz tylko podgrzewa.
zuzi
zuzi
chesterwandal
A na zdjeciu to nie zupka chinska tylko domowy rosołek.
Pozdawam goraco i wyprubowanie przepisu
Pyza
chesterwandal
Pyza
chesterwandal
k.tyczynski
a na zdjęciu jest na pewno zupka błyskawiczna(nie chińska ;p) widać charakterystyczne kluski oraz olej na wierzchu, przy ściankach zbierają się typowe dla niego przyprawy... nie oszukasz nas tutaj ;p
odlotowamamuśka