Sposób przygotowania:
Rosół z kurczaka
mięso myjemy, dajemy do garnka po czym dodajemy wody i
wstawiamy na gaz.Pilnujemy żeby zaraz po zagotowaniu zebrać
dokładnie szumowinę. podsmażamy cebulkę na palniku, dodajemy do rosołu wraz z warzywami i przyprawami. gotujemy na małym ogniu. gdy mięso będzie miękkie wyciągamy je z rosołu i dolewamy trochę wody. Po koło 1 godzinie wyciągamy wszystkie warzywa oprócz marchewki. wyłączamy rosół i podajemy go z makaronem. posypany natką. Życzę smacznego.
wstawiamy na gaz.Pilnujemy żeby zaraz po zagotowaniu zebrać
dokładnie szumowinę. podsmażamy cebulkę na palniku, dodajemy do rosołu wraz z warzywami i przyprawami. gotujemy na małym ogniu. gdy mięso będzie miękkie wyciągamy je z rosołu i dolewamy trochę wody. Po koło 1 godzinie wyciągamy wszystkie warzywa oprócz marchewki. wyłączamy rosół i podajemy go z makaronem. posypany natką. Życzę smacznego.
Henia
nati25505