Sposób przygotowania:
Rosół na skrzydełkach drobiowych
Do garnka wlewamy wodę i zagotowujemy. Skrzydełka myjemy i wkładamy do garnka, gotujemy.
W międzyczasie obieramy warzywa, myjemy i wkładamy do rosołu. Cebulę obieramy z łusek i przypalamy nad ogniem, wkładamy do garnka. Gotujemy do miekkości warzyw i mięsa.
Rosół przyprawiamy do smaku.
W drugim garnku gotujemy makaron w osolonej wodzie z olejem i odsączamy z wody.
Rosół podajemy z ugotowanym makaronem.
W międzyczasie obieramy warzywa, myjemy i wkładamy do rosołu. Cebulę obieramy z łusek i przypalamy nad ogniem, wkładamy do garnka. Gotujemy do miekkości warzyw i mięsa.
Rosół przyprawiamy do smaku.
W drugim garnku gotujemy makaron w osolonej wodzie z olejem i odsączamy z wody.
Rosół podajemy z ugotowanym makaronem.