Sposób przygotowania:
Rosół z makaronem z mieszanych dodatków mięs
Mięso przełożyć do garna zalać wodą i obgotować, zmienić wodę i dokładnie opłukać mięso. Wlać czystą wodę i postawić mięso na gaz, dodać jarzyny, posolić.
Gotować na wolnym ogniu około 2 godzin uzupełniając międzyczasie wodę jeżeli się wygotuje. Pod koniec gotowania dodać kapustę, liście kapusty, selera, pora.
Makaron ugotować osobno według przepisu na opakowaniu.
Rosół nalewać na talerze z przygotowanym makaronem i posypać natką pietruszki.
Smacznego
Gotować na wolnym ogniu około 2 godzin uzupełniając międzyczasie wodę jeżeli się wygotuje. Pod koniec gotowania dodać kapustę, liście kapusty, selera, pora.
Makaron ugotować osobno według przepisu na opakowaniu.
Rosół nalewać na talerze z przygotowanym makaronem i posypać natką pietruszki.
Smacznego