Sposób przygotowania:
Rudolfy
W mikserze montujemy hak do zagniatania ciasta i wsypujemy do miski wszystkie składniki: masło, mąkę, cukier, jajko, żółtko, olejek waniliowy i szczyptę soli. Uruchamiamy mikser na ok. 4 minutki. Po tym czasie wyjmujemy ciasto i owijamy w folię. Wkładamy na 30 minut do zamrażarki. Następnie odrywamy kawałki ciasta i wałkujemy, szklanką wycinamy kółka. Ciasteczka pieczemy ok. 12 minut w 180 stopniach. Gdy ciasteczka ostygną rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej i napełniamy nią szprycę. Dekorujemy ciasteczka, m&m's przyklejamy czekoladą lub lukrem.
![Rudolfy Rudolfy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rudolfy-169415.jpg)
![Rudolfy Rudolfy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rudolfy-169416.jpg)
![Rudolfy Rudolfy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rudolfy-169417.jpg)