Sposób przygotowania:
Ryby z fasolką i jajecznicą
W miseczce rozbełtałam 2 jaja i dodałam przyprawy-wymieszałam. Rozgrzałam patelnię z tłuszczem. Każdy z płatów filetów rybnych ( mintaj ) maczałam dokładnie w jaju i smażyłam na patelni.
Po usmażeniu odsączyłam z tłuszczu.
Fasolkę szparagową ugotowałam odcedziłam i wyłożyłam na talerz jako dodatek do ryb.
Pozostałą ilość rozbełtanego jaja wylałam na patelnię i zrobiłam z tego jajecznicę.
Podałam na fasolce.
Po usmażeniu odsączyłam z tłuszczu.
Fasolkę szparagową ugotowałam odcedziłam i wyłożyłam na talerz jako dodatek do ryb.
Pozostałą ilość rozbełtanego jaja wylałam na patelnię i zrobiłam z tego jajecznicę.
Podałam na fasolce.