iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Ryż brązowy z pstrągiem i kiełkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Ryż z pstrągiem i kiełkami z patelni

Ryż brązowy  z pstrągiem i kiełkami

Składniki:

Ryż brązowy z pstrągiem i kiełkami

 

 

Sposób przygotowania:

Ryż brązowy z pstrągiem i kiełkami
Ryż najlepiej brązowy gotujemy według przepisu na opakowaniu. Pstrąga filet myjemy osuszamy solimy i grillujemy. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy kiełki na patelnie -mieszamy smażymy. Po kilku minutach dodajemy ryz - mieszamy- doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Na koniec dodajemy pokrojonego na kawałki pstrąga. Mieszamy lekko. Podajemy pokropione sokiem z limonki.

Tagi:

ryż pstrąg