Sposób przygotowania:
Sałata z czerwoną fasolą i mozzarellą
Sałatki różne mieszaka i masłowa zielona umyć i osuszyć w wirówce do sałaty. Następnie porwać na małe kawałki.
Mozzarellę pokroić w kostkę, fasolę czerwoną osączyć z zalewy. Kukurydzę osączyć z zalewy, ogórki konserwowe pokroić w kostkę. W miseczce zmieszać mix sałat i sałatę masłową, lub lodową, dodać fasolę czerwoną z puszki, mozzarellę pokrojoną w kostkę, ogórek w kostkę, kukurydzę z puszki.
Wymieszać i przyprawić sosem greckim rozmieszanym z olejem i jogurtem naturalnym.
Mozzarellę pokroić w kostkę, fasolę czerwoną osączyć z zalewy. Kukurydzę osączyć z zalewy, ogórki konserwowe pokroić w kostkę. W miseczce zmieszać mix sałat i sałatę masłową, lub lodową, dodać fasolę czerwoną z puszki, mozzarellę pokrojoną w kostkę, ogórek w kostkę, kukurydzę z puszki.
Wymieszać i przyprawić sosem greckim rozmieszanym z olejem i jogurtem naturalnym.