Sposób przygotowania:
Wiosenna sałata z mozzarellą
Liście sałaty płuczemy i osuszamy, szarpiemy na mniejsze kawałki, przekładamy do miski. Pomidora myjemy, kroimy w większą kostkę, dodajemy do sałaty. Mozzarellę rozrywamy na mniejsze kawałki, przekładamy do pozostałych składników. Cebulkę kroimy w piórka, dodajemy do warzyw z mozzarellą.
Doprawiamy solą i pieprzem - mieszamy. Podajemy posypując szczypiorkiem.
Doprawiamy solą i pieprzem - mieszamy. Podajemy posypując szczypiorkiem.
![Wiosenna sałata z mozzarellą Wiosenna sałata z mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salata-z-mozzarella-348273.jpg)
![Wiosenna sałata z mozzarellą Wiosenna sałata z mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salata-z-mozzarella-348274.jpg)
![Wiosenna sałata z mozzarellą Wiosenna sałata z mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salata-z-mozzarella-348275.jpg)
![Wiosenna sałata z mozzarellą Wiosenna sałata z mozzarellą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-salata-z-mozzarella-348278.jpg)