Sposób przygotowania:
Sałatka curry z selera naciowego
Pierś z kurczaka umyć, osuszyć, oczyścić z niepotrzebnych części i smażyć na rozgrzanej oliwie. Przyprawić przyprawą do kurczaka, curry, pieprzem i solą. Wystudzić.
Selera naciowego i winogron umyć, osuszyć. Seler naciowy pokroić w kostkę, a winogron w ćwiartki. Wyłuskać ziarenka granatu. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać majonez i wymieszać. W razie potrzeby doprawić pieprzem i solą.
Dodawać z grzankami.
Selera naciowego i winogron umyć, osuszyć. Seler naciowy pokroić w kostkę, a winogron w ćwiartki. Wyłuskać ziarenka granatu. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać majonez i wymieszać. W razie potrzeby doprawić pieprzem i solą.
Dodawać z grzankami.