Sposób przygotowania:
Sałatka do obiadu z ogórkiem i rzodkiewką
1. Warzywa myjemy i bardzo dokładnie osuszamy.
2. Ogórek obieramy i razem z rzodkiewką kroimy w półplasterki.
3. Sałatę rwiemy na małe kawałki.
4. Szczypiorek drobno siekamy.
5. Wszystkie składniki ze sobą delikatnie mieszamy, przyprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny.
6. Sałatka jest gotowa do podania.
2. Ogórek obieramy i razem z rzodkiewką kroimy w półplasterki.
3. Sałatę rwiemy na małe kawałki.
4. Szczypiorek drobno siekamy.
5. Wszystkie składniki ze sobą delikatnie mieszamy, przyprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny.
6. Sałatka jest gotowa do podania.
SylaUla
Babeczka35
Dziękuję:)
agi0911
Babeczka35
Dziękuję:)