Sposób przygotowania:
Sałatka gyros wg agnieszki
Przygotować niezbędne składniki na sałatkę. Filety z kurczaka należy umyć pod bieżącą wodą, osuszyć i pokroić w kostkę, tłuszcz rozgrzać na patelni, włożyć kurczaka, wsypać do niego przyprawę gyros i smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.Kapustę pekińską należy umyć dokładnie, usunąć wierzchnie liście i pokroić - drobniutko poszatkować ją. Ogórki konserwowe przekroić na pół i kroić w półplasterki można pokroić w kostkę. Następnie z zalewy należy odcedzić kukurydzę. W dalszej kolejności należy cebule pokroić w drobną kostkę. Można dodać pokrojoną w kostkę paprykę konserwową. Fasolę czerwoną odcedzić na sicie i przelać zimną wodą. W dużej misce szklanej układać warstwami przygotowane składniki wedle własnego uznania. Pamiętając o tym by każdą warstwę oprószać przyprawami i nakładać keczup i majonez., poukładane składniki oprószyć z wierzchu przyprawami i na wierzch nałożyć majonez wymieszany z keczupem. Włożyć do lodówki w celu przegryzienia się smaków.
przejs
Elficzna
i kolejny "dziwny" przepis tej Pani, zdjęcie czegoś obsmarowane czymś i podpisane jako sałatka Gyros. Zaraz posypie na to starty ser i powie że o pizza, a potem zaś odwróci na drugą stronę i powie że biszkopt. Brak słów.
przejs
Aaaaa, bo to z góry jest zdjęcie, zwracam honor :)