Sposób przygotowania:
Sałatka jajeczno-rzodkiewkowa
1. Świeże surowe jaja opłukujemy pod wodą.Do garnka wlewamy wodę ( taka ilość by zakryła jajka) i dodajemy 1-2 łyżeczki soli.. Gdy woda zacznie wrzeć, wkładamy jajka i gotujemy 8 minut. Po tym czasie zalewamy zimną wodą. Obieramy ze skorupek. 2. Jajka kroimy w kosteczkę, rzodkiewki myjemy i kroimy w plasterki. Dodajemy do jaj. Zalewamy całość śmietaną. Doprawiamy do smaku pieprzem cytrynowym. Mieszamy. 3. Podajemy na chłodno.
Babciagramolka
Smakowita88
Nie używam Buniu.Nie wiem czemu ale ja puchnę po soli. Zaraz obrzęknięta jestem.
darmiona
ale w innych przepisach używasz soli:-)
artus2692
JAKA BRZYDKA KŁAMCZUCHA SOLI NIE UŻYWA A W INNYCH TAK!!!!
Smakowita88
to że do innych potraw daję sól to nie znaczy że ja te potrawy również jem. Odwal się w końcu ode mnie