Sposób przygotowania:
Sałatka lekko meksykańska
Jajka gotujemy na twardo, studzimy.
Sałatę karbowaną płuczemy i osuszamy, rzodkiewki kroimy w dość drobną kostkę.
Czerwoną fasolę i kukurydzę przekładamy na sitka i przelewamy wodą.
Czosnek dzielimy na sześć części.
Trzy przestudzone jajka kroimy w grubszą kostkę, jedno kroimy w ćwiartki.
Na większym talerzu bo bokach rozkładamy liście sałaty.
W głębokiej salaterce mieszamy fasolę, kukurydzę, czosnek, posiekaną natkę pietruszki i rzodkiewki.
Dodajemy drobne jajka, mieszamy i przekładamy na środek talerza z sałatą.
Na wierzch kładziemy ćwiartki jajek i majonez. Doprawiamy solą, pieprzem i musztardą.
Sałatę karbowaną płuczemy i osuszamy, rzodkiewki kroimy w dość drobną kostkę.
Czerwoną fasolę i kukurydzę przekładamy na sitka i przelewamy wodą.
Czosnek dzielimy na sześć części.
Trzy przestudzone jajka kroimy w grubszą kostkę, jedno kroimy w ćwiartki.
Na większym talerzu bo bokach rozkładamy liście sałaty.
W głębokiej salaterce mieszamy fasolę, kukurydzę, czosnek, posiekaną natkę pietruszki i rzodkiewki.
Dodajemy drobne jajka, mieszamy i przekładamy na środek talerza z sałatą.
Na wierzch kładziemy ćwiartki jajek i majonez. Doprawiamy solą, pieprzem i musztardą.
ewaeu
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki