Sposób przygotowania:
Sałatka z kabanosem i mozzarellą
Umyte warzywa osuszyć.
Rzodkiewki oraz ogórki pokroić w cienkie plasterki, pomidora w kostkę. Sałatę porwać na małe kawałki.
Oliwę z oliwek wymieszać z koperkiem oraz przyprawami. Dressing przelać do warzyw, dodać odsączoną kukurydzę, wymieszać.
Kabanosa pokroić na mniejsze kawałki, wraz z kulkami mozzarelli ułożyć na wierzchu sałatki.
Rzodkiewki oraz ogórki pokroić w cienkie plasterki, pomidora w kostkę. Sałatę porwać na małe kawałki.
Oliwę z oliwek wymieszać z koperkiem oraz przyprawami. Dressing przelać do warzyw, dodać odsączoną kukurydzę, wymieszać.
Kabanosa pokroić na mniejsze kawałki, wraz z kulkami mozzarelli ułożyć na wierzchu sałatki.
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2