Babcia Halinka

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2266]

Sałatka meksykańska

  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Awokado obrać, przekroić na połów­ki i po usunięciu pestki, skropić so­kiem z

Sałatka meksykańska

Składniki:

Sałatka meksykańska

 

 

 

  • cebula

 

  • musztarda

 

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka meksykańska
Awokado obrać, przekroić na połów­ki i po usunięciu pestki, skropić so­kiem z cytryny, pokroić w plasterki. Pomidory obrać ze skórki, pokroić na ćwiartki. Obraną cebulę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć, wymieszać, doprawić solą, pieprzem i musztardą. Przed podaniem sałatkę schłodzić w lodówce.

Tagi:

awokado