Sposób przygotowania:
Sałatka nr 1 meksykańska - dieta 1200 kalorii
Paprykę czerwoną i żółtą oczyścić z nasion, umyć i pokroić w kostkę, fasolę odcedzić z gęstej wody, przepłukać na sicie.
Avocado podzielić na połówki, jedną polówkę zawinąć w folię i odłożyć, a drugą obrać ze skórki, opłukać i pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać i sałatkę doprawić. Ja użyłam 1 łyżkę octu balsamicznego (uwielbiam!), czarnuszkę zamiast pieprzu, ale może być pieprz i ciut soli.
Sałatka nasyciła mnie na 3 godziny! Pycha!
Avocado podzielić na połówki, jedną polówkę zawinąć w folię i odłożyć, a drugą obrać ze skórki, opłukać i pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać i sałatkę doprawić. Ja użyłam 1 łyżkę octu balsamicznego (uwielbiam!), czarnuszkę zamiast pieprzu, ale może być pieprz i ciut soli.
Sałatka nasyciła mnie na 3 godziny! Pycha!
zbysiowa
haniakson