Sposób przygotowania:
Sałatka na jesień
Obieramy marchew i trzemy na tarce o grubych oczkach.
Rozrabiamy sos i dodajemy cukier następnie ubijając dalej dodajemy powoli olej.
Dodajemy do rozrobionego sosu marchew i rodzynki.
Mieszamy tą część sałatki i wstawiamy ją do lodówki na 1h.
Następnie obrać seler i zetrzeć na tarce o grubych oczkach , następnie wkładamy seler do garnka z wodą i doprowadzamy do wrzenia a następnie gotujemy na małym ogniu jeszcze 3min. i dobrze odsączamy.
Zmieszać majonez i musztardę następnie dodać seler do naszych zmieszanych keczupów i musztard.
Schładzać także 1h.
Podawać razem na talerzu.
Rozrabiamy sos i dodajemy cukier następnie ubijając dalej dodajemy powoli olej.
Dodajemy do rozrobionego sosu marchew i rodzynki.
Mieszamy tą część sałatki i wstawiamy ją do lodówki na 1h.
Następnie obrać seler i zetrzeć na tarce o grubych oczkach , następnie wkładamy seler do garnka z wodą i doprowadzamy do wrzenia a następnie gotujemy na małym ogniu jeszcze 3min. i dobrze odsączamy.
Zmieszać majonez i musztardę następnie dodać seler do naszych zmieszanych keczupów i musztard.
Schładzać także 1h.
Podawać razem na talerzu.