Sposób przygotowania:
Sałatka owocowa z masą krówkową
Banana kroimy na półplasterki. Ananasa z puszki kroimy na małe kawałeczki. Winogrona myjemy, mieszamy z ananasem i bananem. Do tych owoców dodajemy masę krówkową. Należy ją wyjąć przynajmniej pół godz przed robieniem sałąteczki z lodówki aby nie była rzadsza. Całość mieszamy, na końcu dodajemy maliny i mieszamy delikatnie. Przekłądamy do małych miseczek. Na każdej robimy kleks z bitej smietany i dodajemy listek mięty.
![Sałatka owocowa z masą krówkową Sałatka owocowa z masą krówkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-owocowa-z-masa-krowkowa-130269.jpg)
![Sałatka owocowa z masą krówkową Sałatka owocowa z masą krówkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-owocowa-z-masa-krowkowa-130270.jpg)
![Sałatka owocowa z masą krówkową Sałatka owocowa z masą krówkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-owocowa-z-masa-krowkowa-130271.jpg)
![Sałatka owocowa z masą krówkową Sałatka owocowa z masą krówkową](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salatka-owocowa-z-masa-krowkowa-130272.jpg)