Sposób przygotowania:
Sałatka pieczarkowo - jajeczna z makaronem ryżowym
Jajka ugotować na twardo. Makaron ryżowy również ugotować ( około 10 minut ), potem odcedzić i dokładnie wypłukać pod bieżącą wodą.
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na oleju, następnie dodać przyprawę i dokładnie wymieszać. Ciepłe pieczarki połączyć z makaronem. Słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Jajka pokroić w drobną kostkę i dodać do pieczarek z makaronem. Następnie wsypać uprażony słonecznik, ponownie wymieszać.
Kukurydzę odsączyć na sitku i dodać do pozostałych składników sałatki. Na końcu doprawić pieprzem i majonezem do smaku.
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na oleju, następnie dodać przyprawę i dokładnie wymieszać. Ciepłe pieczarki połączyć z makaronem. Słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Jajka pokroić w drobną kostkę i dodać do pieczarek z makaronem. Następnie wsypać uprażony słonecznik, ponownie wymieszać.
Kukurydzę odsączyć na sitku i dodać do pozostałych składników sałatki. Na końcu doprawić pieprzem i majonezem do smaku.