Sposób przygotowania:
Sałatka z czerwoną fasolą, ananasem i kurczakiem
Filet z kurczaka koimy w kosteczkę, doprawiamy przyprawą do kurczaka. Smażymy do miękkości na odrobinie oleju. Makaron gotujemy w delikatnie osolonej wodzie, odcedzamy.
Słodką kukurydzę oraz czerwoną fasolę odsączamy z zalewy na sitku. Ananasa kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.
Doprawiamy sola i pieprzem. Dodajemy majonez i ponownie mieszamy. Odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
Słodką kukurydzę oraz czerwoną fasolę odsączamy z zalewy na sitku. Ananasa kroimy w bardzo drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą.
Doprawiamy sola i pieprzem. Dodajemy majonez i ponownie mieszamy. Odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
SylaUla