Sposób przygotowania:
Sałatka z czerwonymi buraczkami.
Buraczki ugotować w łupinach i po ostygnięciu obrać z łupin,następnie pokroić w kostkę.Warzywa opłukać w ciepłej wodzie.Ogórki świeże jak i kiszone obrać ze skórki i pokroić w kostkę.Paprykę opróżnić z gniazd nasiennych i pokroić w kostkę.Jajka ugotować na twardo,po ostygnięciu pokroić w kostkę.Ser żółty pokroić w niezbyt małą kostkę.Kukurydzę odlać z zalewy.
Wszystkie składniki sałatki wsypać do naczynia w którym będziemy mieszać sałatkę.Dodać zioła do sałatek "Kamis'(do smaku),jak również pieprz i sól do smaku,następnie dodać majonez i wymieszać wszystko razem.Całość na wierzchu posypać natką z pietruszki.Schłodzić w lodówce przynajmniej ok 2 godzin.
Smacznego.
Wszystkie składniki sałatki wsypać do naczynia w którym będziemy mieszać sałatkę.Dodać zioła do sałatek "Kamis'(do smaku),jak również pieprz i sól do smaku,następnie dodać majonez i wymieszać wszystko razem.Całość na wierzchu posypać natką z pietruszki.Schłodzić w lodówce przynajmniej ok 2 godzin.
Smacznego.
elzbieta8960
Mandaryna