Sposób przygotowania:
Sałatka z fasolki i suszonych pomidorów
1. Kaszę jaglana płuczemy kilkakrotnie i przelewamy wrzątkiem, żeby straciła goryczkę i gotujemy.
2. Fasolkę obieramy kroimy na trzy i gotujemy do miękkości. Odcedzamy.
3. Suszone pomidorki kroimy w kosteczkę, szczypiorek siekamy i mieszamy wszystko razem z oliwą, solą i pieprzem.
4. Dressing mieszamy z fasolą i kaszą, posypujemy posiekaną natką pietruszki i smacznego!
2. Fasolkę obieramy kroimy na trzy i gotujemy do miękkości. Odcedzamy.
3. Suszone pomidorki kroimy w kosteczkę, szczypiorek siekamy i mieszamy wszystko razem z oliwą, solą i pieprzem.
4. Dressing mieszamy z fasolą i kaszą, posypujemy posiekaną natką pietruszki i smacznego!