Sposób przygotowania:
Sałatka z fetą i oliwkami
Fetę wyjąć z opakowania i pokroić w drobną kostkę. Połowę fety posypać słodką papryką, a pozostałą część obtoczyć w posiekanej bazylii.
Sałatę umyć, osuszyć i porwać na mniejsze kawałki. Rzodkiewki pokroić na plasterki.
Zielone oliwki przekroić na połówki. Sałatę, ser feta, oliwki zielone i czarne oraz rzodkiewkę przełożyć do miski.
Posypać pozostałą bazylią, oprószyć pieprzem i skropić oliwą.
Sałatę umyć, osuszyć i porwać na mniejsze kawałki. Rzodkiewki pokroić na plasterki.
Zielone oliwki przekroić na połówki. Sałatę, ser feta, oliwki zielone i czarne oraz rzodkiewkę przełożyć do miski.
Posypać pozostałą bazylią, oprószyć pieprzem i skropić oliwą.