Sposób przygotowania:
Warzywna sałatka obiadowa
Ziemniaki, marchewkę, seler oraz pietruszkę umyć i ugotować. Po ugotowaniu wystudzić obrać i pokroić w drobną kostkę.
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą obrać i pokroić również w kostkę.
Cebule oraz ogórki kiszone kroimy w kostkę. Groszek konserwowy oraz kukurydze odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki włożyć do wiekszej miski dodać sól i pieprz do smaku, musztardę oraz majonez.
Całość dokładnie wymieszać i przełożyć do szklanej salaterki.
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą obrać i pokroić również w kostkę.
Cebule oraz ogórki kiszone kroimy w kostkę. Groszek konserwowy oraz kukurydze odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki włożyć do wiekszej miski dodać sól i pieprz do smaku, musztardę oraz majonez.
Całość dokładnie wymieszać i przełożyć do szklanej salaterki.
gusia1000