Sposób przygotowania:
sałatka z krabów
Mrożone paluszki karbowe odmrozić, a w późniejszej kolejności pokroić w niedużą kostkę. Kapustę pekińską dobrze oczyścić, przemyć, a następnie poszatkować. Żółtą oraz czerwoną paprykę przemyć, przekroić na pół, żeby wyciąć ze środka gniazda nasionek i pokroić w niedużą kostkę. Ser żółty trzeć na tarce o dużych oczkach. Kukurydzę oraz zielony groszek z puszki dokładnie odcedzić. Natkę pietruszki przemyć, drobno posiekać, a następnie wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszać ze sobą. Trzy łyżki majonezu oraz cztery łyżki śmietany wymieszać ze sobą i polać zrobionym sosem sałatkę krabową. Sałatkę krabową doprawiać jeszcze do smaku według własnego uznania pieprzem oraz solą i całość bardzo dokładnie wymieszać ze sobą. Smacznego!