Sposób przygotowania:
Sałatka z kurczakiem, ryżem i kapustą pekińską
Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Wystudzić.
Filet z piersi kurczaka pokroić w większą kostkę. Przyprawić solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka.
Usmażyć na rozgrzanym oleju. Pozostawić do wystudzenia. Kapustę pekińską poszatkować.
Ogórka kiszonego pokroić w kostkę. Paprykę przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i umyć.
Pokroić w paski lub kostkę. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać majonez oraz przyprawy do smaku.
Filet z piersi kurczaka pokroić w większą kostkę. Przyprawić solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka.
Usmażyć na rozgrzanym oleju. Pozostawić do wystudzenia. Kapustę pekińską poszatkować.
Ogórka kiszonego pokroić w kostkę. Paprykę przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i umyć.
Pokroić w paski lub kostkę. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać majonez oraz przyprawy do smaku.