Sposób przygotowania:
Sałatka z malin fety i orzechów
Sałatka:
Orzechy (ułożone na papierze do pieczenia) upraż na złoto w rozgrzanym do temp. 180stopni w piekarniku (5minut). Ostudź i posiekaj na spore kawałki.
SOS
W średniej wielkości misce wymieszaj dymkę z musztardą i obydwoma rodzajami octu. Dodaj (ciągle mieszając) sok pomarańczowy, a po chwili oliwę. Połową sosu polej zieleninę. Podziel na sześć porcji, przybierz fetą, malinami i orzechami.
Smacznego!
Orzechy (ułożone na papierze do pieczenia) upraż na złoto w rozgrzanym do temp. 180stopni w piekarniku (5minut). Ostudź i posiekaj na spore kawałki.
SOS
W średniej wielkości misce wymieszaj dymkę z musztardą i obydwoma rodzajami octu. Dodaj (ciągle mieszając) sok pomarańczowy, a po chwili oliwę. Połową sosu polej zieleninę. Podziel na sześć porcji, przybierz fetą, malinami i orzechami.
Smacznego!